Harmonika-kruh


Vrijeme pripreme : ~ 120 minuta

ZAHTJEVNOST PRIPREME
Sastojci
- Za tijesto
- 500 g glatkog brašna
- 10 g suhog kvasca
- 50 ml Dukat mlijeka
- 1 žlica šećera
- 300 ml tople vode
- 2 žlice maslinova ulja
- 10 g soli
- Za nadjev
- 150 g Trapista
- 75 g Dukat maslaca, omekšalog
- 1 manja vezica peršina
- 8-10 listova svježeg bosiljka
- 1 grančica ružmarina
- 2 režnja češnjaka
- Prstohvat soli
- Za tijesto
- 500 g glatkog brašna
- 10 g suhog kvasca
- 50 ml Dukat mlijeka
- 1 žlica šećera
- 300 ml tople vode
- 2 žlice maslinova ulja
- 10 g soli
- Za nadjev
- 150 g Trapista
- 75 g Dukat maslaca, omekšalog
- 1 manja vezica peršina
- 8-10 listova svježeg bosiljka
- 1 grančica ružmarina
- 2 režnja češnjaka
- Prstohvat soli
Ima li išta bolje od svježe pečenog kruha? Ima, svježe pečeni kruh sa sirom i začinima, već podijeljen na kriške! Odličan je zalogaj za druženja i blagdanska okupljanja, podjednako fin topao i kad se ohladi.