Ljetni club sendvič s Domaćim sirom s aromom dima


Vrijeme pripreme : ~ 20 minuta

ZAHTJEVNOST PRIPREME
Sastojci
- 100 g Domaćeg sira s aromom dima
- 8 kriški kruha za tost
- 1 veći patlidžan
- 1 veća tikvica
- 4 žličice pesta od bosiljka
- 100 g mliječnog namaza
- Malo soli
- Malo maslinova ulja
- Za posluživanje
- Nekoliko listova svježeg bosiljka
- Nekoliko cherry rajčica
- Malo maslinova ulja
- 100 g Domaćeg sira s aromom dima
- 8 kriški kruha za tost
- 1 veći patlidžan
- 1 veća tikvica
- 4 žličice pesta od bosiljka
- 100 g mliječnog namaza
- Malo soli
- Malo maslinova ulja
- Za posluživanje
- Nekoliko listova svježeg bosiljka
- Nekoliko cherry rajčica
- Malo maslinova ulja
Priprema
Korak 1
Pripremite sve sastojke: izvadite sir iz hladnjaka, a patlidžan i tikvicu operite, posušite pa narežite na tanje kolutove.
Korak 2
Narezani patlidžan i tikvicu pokapajte maslinovim uljem pa ih dobro izgrilajte na grill-tavi, u tosteru ili na roštilju. Izvadite na tanjur i posolite.
Korak 3
Uzmite dvije kriške kruha za tost pa u tankom sloju jednu premažite mliječnim namazom, a drugu pestom od bosiljka.
Korak 4
Složite sendviče: na krišku s mliječnim namazom stavite par kolutova grilanih patlidžana, par kolutova grilanih tikvica pa na njih 2-3 kriške sira. Poklopite kriškom namazanom pestom
Korak 5
Sendviče stavite u dobro zagrijani toster ili na vruću tavu koju ste premazali maslacem pa tostirajte koju minutu dok se sir lijepo ne otopi. Svaki sendvič izrežite na 4 komada.
Korak 6
Oni koji ne mogu bez mesa u sendvič dodajte kuhanu šunku ili je poslužite sa strane.