Ljetni club sendvič s Domaćim sirom s aromom dima

as7

Vrijeme pripreme : ~ 20 minuta


ZAHTJEVNOST PRIPREME


Sastojci

  • 100 g Domaćeg sira s aromom dima
  • 8 kriški kruha za tost
  • 1 veći patlidžan
  • 1 veća tikvica
  • 4 žličice pesta od bosiljka
  • 100 g mliječnog namaza
  • Malo soli
  • Malo maslinova ulja
  • Za posluživanje
  • Nekoliko listova svježeg bosiljka
  • Nekoliko cherry rajčica
  • Malo maslinova ulja
  • 100 g Domaćeg sira s aromom dima
  • 8 kriški kruha za tost
  • 1 veći patlidžan
  • 1 veća tikvica
  • 4 žličice pesta od bosiljka
  • 100 g mliječnog namaza
  • Malo soli
  • Malo maslinova ulja
  • Za posluživanje
  • Nekoliko listova svježeg bosiljka
  • Nekoliko cherry rajčica
  • Malo maslinova ulja

Priprema

Korak 1

Pripremite sve sastojke: izvadite sir iz hladnjaka, a patlidžan i tikvicu operite, posušite pa narežite na tanje kolutove.

Korak 2

Narezani patlidžan i tikvicu pokapajte maslinovim uljem pa ih dobro izgrilajte na grill-tavi, u tosteru ili na roštilju. Izvadite na tanjur i posolite.

Korak 3

Uzmite dvije kriške kruha za tost pa u tankom sloju jednu premažite mliječnim namazom, a drugu pestom od bosiljka.

Korak 4

Složite sendviče: na krišku s mliječnim namazom stavite par kolutova grilanih patlidžana, par kolutova grilanih tikvica pa na njih 2-3 kriške sira. Poklopite kriškom namazanom pestom

Korak 5

Sendviče stavite u dobro zagrijani toster ili na vruću tavu koju ste premazali maslacem pa tostirajte koju minutu dok se sir lijepo ne otopi. Svaki sendvič izrežite na 4 komada.

Korak 6

Oni koji ne mogu bez mesa u sendvič dodajte kuhanu šunku ili je poslužite sa strane.